✓ Bowlen op echte wedstrijdbanen

✓ Voor alle soorten team- en familie uitjes

✓ Bowlen met live muziek

Feestlocatie Middelburg

Zoekt u een feestlocatie in Middelburg, nabij Walcheren? Wij beschikken over een karakteristieke ruimte waar u kunt genieten van onze gastvrijheid. Zo kunt u genieten van uw feest zonder dat u zorgen heeft over de voorbereiding. Deze nemen wij namelijk desgewenst volledig voor u uit handen.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Een zeer gezellige feestlocatie in Middelburg, in de buurt van Walcheren

Zeeland is een zeer gezellige provincie om uw feest te komen vieren. Gaat u trouwen, viert u een verjaardag of heeft u iets anders te vieren? Onze feestlocatie vindt u in Middelburg, vlak bij Walcheren. Kom vooral eens langs om de gezellige sfeer te proeven van onze locatie. Dat maakt uw keuze vast eenvoudig.

Ook erg leuk met collega’s

Naast het feit dat u met vrienden en familie van onze feestlocatie in Middelburg, in de buurt van Walcheren, gebruik kunt maken, is het ook erg gezellig om langs te komen met collega’s. U kunt bij ons niet alleen kiezen voor zaalverhuur, maar het is ook mogelijk om te gebruikt te maken van ons bowling arrangement. Ga samen met uw collega’s uit eten en daarna een competitief potje bowlen. Zo leert u uw collega’s op een andere manier kennen en versterkt u de band met de mensen die u bijna dagelijks ziet.

Genieten op onze feestlocatie in het mooie Middelburg, vlak bij Walcheren

Heeft u binnenkort iets te vieren? Kom dat dan bij ons doen! U hoeft zelf niets te regelen, maar hoeft enkel te genieten. Ons professionele personeel zal uw zorgen uit handen nemen. Wilt u graag meer weten? Of heeft u al een datum in gedachten en vraagt u zich af of onze locatie nog beschikbaar is? Neem dan contact op met een van onze collega’s. Zij beantwoorden graag al uw vragen. U bereikt ons via 0118-634862 of stuur een e-mail naar info@bowlingdekruitmolen.nl.

Kom gezellig langs!

About us

In 1980 opende onze bowling haar deuren met 4 bowlingbanen. In 2000 kwamen daar 8 volautomatische wedstrijdbanen bij. En nog altijd zit de passie voor de bowlingsport er in bij de eigenaar. Hij kan u er alles over vertellen.