✓ Bowlen op echte wedstrijdbanen

✓ Voor alle soorten team- en familie uitjes

✓ Bowlen met live muziek

Feestzalen huwelijk

Heeft u al vele feestzalen bekeken op zoek naar een geschikte locatie voor uw huwelijk? Stop met zoeken, wij hebben de geschikte locatie voor het feest van uw bruiloft. Kom eens langs om onze schitterende zaal te bekijken. Zo kunt u met eigen ogen het warme karakter zien van onze ruimte, zodat u weet wat u kunt verwachten.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Een prachtige feestlocatie voor uw bruiloft

Vier uw bruiloft op onze prachtige locatie. Vier uw bruiloft op onze locatie en laat u volledig ontzorgen. Als u na de plechtigheid in het stadhuis of de kerk nog een feest geeft voor uw gasten, is onze locatie een geschikte plek om uw bruiloft te vieren. Onze grote, karakteristieke zaal kleden wij naar uw wensen prachtig aan. Het huwelijk is voor velen de mooiste dag van hun leven, zeker als er geen zorgen zijn over de voorbereidingen en de aankleding van de feestzalen.

Wij regelen de muziek, het personeel en de hapjes en voor uw bruiloft

Van een DJ tot een rookmachine en prachtige lichteffecten. Ons professionele personeel zorgt ervoor dat u een onvergetelijke dag ervaart. Tevens zullen wij voor heerlijke hapjes en naar wens voor een (koud) buffet zorgen. Uiteraard is het ook mogelijk om enkel de feestlocatie te huren voor uw bruiloftsfeest en de rest zelf te regelen. Zo heeft u beschikking tot een van onze prachtige zalen en kunt u uw huwelijksfeest volledig inrichtingen zoals u dat voor ogen had.

Vier uw bruiloft op onze prachtige locatie

Kies ervoor om op onze feestlocatie uw bruiloft te vieren. Nadat u in het huwelijk bent getreden komt u gezellig swingen in een van de mooiste feestzalen. Hier kunt u dansen tot in de late uurtjes met alle familie en vrienden die u heeft uitgenodigd. Wilt u meer informatie over eventuele beschikbaarheid ontvangen? U bereikt ons via 0118-634862 of door een e-mail te sturen naar info@bowlingdekruitmolen.nl. We horen graag wat uw wensen zijn.

Kom gezellig langs!

About us

In 1980 opende onze bowling haar deuren met 4 bowlingbanen. In 2000 kwamen daar 8 volautomatische wedstrijdbanen bij. En nog altijd zit de passie voor de bowlingsport er in bij de eigenaar. Hij kan u er alles over vertellen.