✓ Bowlen op echte wedstrijdbanen

✓ Voor alle soorten team- en familie uitjes

✓ Bowlen met live muziek

Personeelsfeest

Geeft u een personeelsfeest voor alle medewerkers van uw bedrijf? En zoekt u nog een geschikte locatie voor dit bedrijfsfeest? Bij ons is het mogelijk om een prachtige zaal te huren. Deze karakteristieke ruimte is zeer geschikt voor grote gezelschappen. Kom langs om de ruimte met eigen ogen te zien. Zo weet u zeker dat u de juiste locatie heeft voor uw bedrijfsfeest.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Een geweldig verzorgd personeelsfeest

Als u bij ons uw bedrijfsfeest wilt vieren is het een goed idee om op tijd de locatie te reserveren. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. Daarnaast is het ook mogelijk om bepaalde wensen door te geven. Misschien wilt u uw personeel wel verwennen met een heerlijk buffet. Er zijn verschillende opties als u het personeelsfeest wilt combineren met een lekker buffet. U kunt naast tafelgrillen kiezen uit:

  • Koud buffet
  • Koud en warm buffet
  • Pastabuffet
  • Plaatservice

De perfecte locatie voor uw bedrijfsfeest

Stop met zoeken en nodig uw personeel uit voor een tof bedrijfsfeest op onze locatie in Middelburg. Wij hebben een prachtige zaal die u voor alle werknemers kunt huren. Ons personeel zal ervoor zorgen dat het bedrijfsfeest een groot succes wordt. Er is eventueel ook een DJ aanwezig, of livemuziek naar wens. Wist u trouwens dat u onze prachtige locatie ook kunt huren als vergaderruimte?

Neem contact op voor meer informatie

Wilt u graag meer weten over onze feestlocatie in Middelburg? Of bent u benieuwd of de datum die u voor uw personeelsfeest had bedacht nog beschikbaar is? Neem dan contact op met een van onze medewerkers. Zij vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Heeft u verder nog vragen of wilt u direct reserveren? Neem dan contact op met een van onze medewerkers. Bel naar 0118-634862 of stuur een e-mail naar info@bowlingdekruitmolen.nl.

Kom gezellig langs!

About us

In 1980 opende onze bowling haar deuren met 4 bowlingbanen. In 2000 kwamen daar 8 volautomatische wedstrijdbanen bij. En nog altijd zit de passie voor de bowlingsport er in bij de eigenaar. Hij kan u er alles over vertellen.