✓ Bowlen op echte wedstrijdbanen

✓ Voor alle soorten team- en familie uitjes

✓ Bowlen met live muziek

Vergaderlocatie

Wilt u vergaderen op een andere locatie dan uw kantoorpand en zoekt u een vergaderlocatie in Middelburg? Dan hebben wij goed nieuws! Onze prachtige zaal is ook te huur als vergaderlocatie, voor het bespreken van belangrijke zaken. In onze zaal beschikken wij over een groot scherm met beamer en een microfoon, om uw vergadering zo goed mogelijk te laten verlopen.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Een geschikte vergaderlocatie in Middelburg

Soms kan het helpen om op een andere locatie te vergaderen dan in uw eigen bedrijf. Door naar een andere vergaderlocatie te gaan in Middelburg spreekt u de creativiteit van uw werknemers aan. Zeker in een zaal die zo kenmerkend is al de onze zult u dit al snel merken. Bovendien kan ons professionele personeel u desgewenst van koffie en thee voorzien. Zo wordt u volledig ontzorgd en kunt u in alle rust vergaderen op onze locatie.

Kom vergaderen op onze locatie

Kom langs op onze locatie en geniet van onze gastvrijheid en ons vriendelijk personeel. Het is een groot voordeel dat u niet gestoord wordt door collega’s die uitgesloten zijn van de vergadering. Daarnaast zult u ook ervaren dat de vergaderingen effectiever zijn. Ze kosten minder tijd en uw werknemers zullen zich meer proactief opstellen. Zo verloopt uw vergadering gegarandeerd efficiënt. Wilt u na het werken een keer goed ontspannen? Plan dan ook eens een personeelsfeest in onze prachtige zaal.

Meer informatie over onze vergaderlocatie in Middelburg ontvangen?

Wilt u meer informatie ontvangen over het vergaderen op onze locatie bij de bowlingbaan? Neem dan contact op met een van onze medewerkers. Zij vertellen u graag meer over de mogelijkheden die u heeft. Bel naar 0118-634862 of stuur een e-mail naar info@bowlingdekruitmolen.nl. Wilt u direct reserveren? Geef dan meteen door voor hoeveel mensen wij koffie en/of thee moeten regelen. Dan houden wij daar rekening mee.

Kom gezellig langs!

About us

In 1980 opende onze bowling haar deuren met 4 bowlingbanen. In 2000 kwamen daar 8 volautomatische wedstrijdbanen bij. En nog altijd zit de passie voor de bowlingsport er in bij de eigenaar. Hij kan u er alles over vertellen.