✓ Bowlen op echte wedstrijdbanen

✓ Voor alle soorten team- en familie uitjes

✓ Bowlen met live muziek

Zaalverhuur in Middelburg

Bent u op zoek naar een zaalverhuur in het centrum van Middelburg? U bent van harte welkom om dat bij ons te komen vieren, wij hebben een prachtige feestzaal in ons verhuur. Ons Grand Café is een schitterende zaal vol karakter waar u zeker alle mogelijkheid heeft om te genieten van uw feest.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Zaalverhuur op de beste locatie in Middelburg

Er zijn verscheidene opties waarvoor u gebruik kunt maken van onze zaalverhuur in Middelburg. U kunt bij ons terecht voor meerdere feestelijke gelegenheden. Laat van tevoren weten wat uw wensen zijn, dan passen wij de aankleding hierop aan. Onze feestzaal wordt onder andere verhuurd voor:

Zaalverhuur in Middelburg combineren met bowlen

Bijna ieder feest kan worden gecombineerd met bowlen. Zeker omdat onze feestzaal in hetzelfde gebouw te vinden is als onze bowling is de verhuur perfect te combineren. Iets doen tijdens een feest, zorgt er vaak voor dat er een gezellige sfeer ontstaat. Zeker als u competitieve vrienden, familie of collega’s heeft. Ons hardwerkend personeel zal er ondertussen voor zorgen dat het u aan niets ontbreekt. Zo zal uw feest in Middelburg zeker slagen dankzij onze zaalverhuur in combinatie met bowling.

Neem contact op voor de mogelijkheden

Wilt u meer weten over de mogelijkheden met betrekking tot onze zaalverhuur in Middelburg? Of nieuwsgierig wat voor hapjes en/of drankjes wij hebben? Neem dan contact op met een van onze medewerkers via ons telefoonnummer 0118-634862. Uiteraard is het ook mogelijk om ons te bereiken via ons e-mailadres info@bowlingdekruitmolen.nl. Wilt u eerst onze feestzaal bekijken voor u deze komt huren? Kom gerust langs om de sfeer te proeven.

Kom gezellig langs!

About us

In 1980 opende onze bowling haar deuren met 4 bowlingbanen. In 2000 kwamen daar 8 volautomatische wedstrijdbanen bij. En nog altijd zit de passie voor de bowlingsport er in bij de eigenaar. Hij kan u er alles over vertellen.