✓ Bowlen op echte wedstrijdbanen

✓ Voor alle soorten team- en familie uitjes

Bowling arrangement

Bij ons is het mogelijk om een bowling arrangement te boeken, waarbij u gaat bowlen en eten. Kom gezellig met vrienden of familie langs en ontdek zelf de mogelijkheden. Een van deze mogelijkheden is dat u naast het bowlen komt steengrillen. Zo sluit u een uitje gezellig af met lekker eten.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Kies voor een bowling arrangement bij de gezelligste bowling

Komt u binnenkort langs om bowlen en eten te combineren, dan heeft u de optie om lekker te steengrillen aan een van onze tafels in het Grand Café! Steengrillen lijkt een beetje op gourmetten, maar in plaats van in een pannetje, bakt u de gerechten op een steen. U krijgt bij het steengrillen keus uit verschillende soorten vlees, maar ook uit:

  • Soep met stokbrood vooraf
  • Meerdere sauzen
  • Verschillende salades
  • Frietjes
  • Een heerlijk dessert

Een heerlijke combinatie voor een uitje

Bowlen en eten is een perfecte combinatie, omdat u zo met uw vrienden of familie een gezellige activiteit goed kunt afsluiten. Steengrillen aan een tafeltje in ons gezellige Grand Café wordt daarom regelmatig gedaan. Maar ook met collega’s is het erg leuk om een bowling arrangement te boeken. Zo leert u uw collega’s beter kennen en dat is natuurlijk een prachtige manier van teambuilding. Tijdens het bowlen bent u sportief bezig en kunt u met uw collega’s strijden om de eerste plaats. Geniet ondertussen van bandjes die af en toe live muziek laten horen in de bowlingzaal. Nadat jullie sportief bezig zijn geweest verdienen jullie natuurlijk een heerlijke maaltijd. En wat is er dan leuker om deze zelf te grillen? Tijdens het steengrillen kiest iedereen zelf wat hij of zij klaarmaakt, zo eet iedereen wat ze lekker vinden.

Boek snel een bowling arrangement en eindig met steengrillen aan een van onze tafels

Heeft u interesse gekregen in ons arrangement en wilt u graag met vrienden, familie of collega’s naar onze bowling komen? Reserveer dan van tevoren zodat u verzekerd bent van een baan voor het bowlen en een tafel voor het steengrillen. Reserveren voor bowlen en eten kan via ons telefoonnummer 0118-634862. Zou u graag meer informatie willen over het bowling arrangement, dan kunt u ons bereiken via ons e-mailadres info@bowlingdekruitmolen.nl. Als u van tevoren uw allergieën of dieetwensen doorgeeft, houden wij hier zo goed mogelijk rekening mee.

Kom gezellig langs!

About us

In 1980 opende onze bowling haar deuren met 4 bowlingbanen. In 2000 kwamen daar 8 volautomatische wedstrijdbanen bij. En nog altijd zit de passie voor de bowlingsport er in bij de eigenaar. Hij kan u er alles over vertellen.