Bowling de Kruitmolen

Bowlen, de leukste sport voor jong en oud

Al sinds 1980 is onze bowlingbaan een begrip in Middelburg. Wij zijn een echt familiebedrijf en we runnen het bowlingcentrum met veel plezier. Wilt u alleen gezellig een uurtje komen bowlen? Of wilt u daarnaast ook komen eten met vrienden, familie of collega’s? Misschien wilt u zelfs wel uw bruiloft in ons bowlingcentrum vieren? Niet is ons te gek; wij maken overal een feestje van!

Prijzen baanhuur bij onze bowlingbaan

De onderstaande prijzen zijn per baan en gelden voor één uur. Er kunnen maximaal 6 personen op 1 baan. Bent u met meer personen? Dan zorgen we dat u twee of meer banen naast elkaar krijgt. Bij deze prijzen zijn bowlingschoenen inbegrepen. Deze zijn verplicht als u gebruikmaakt van onze bowlingbaan.

Prijzen per baan per uur:

  • Dagelijks tot 22.00 uur                  € 32,50
  • Dagelijks na 22.00 uur                   € 37,50

Komen uw kinderen ook mee?

Als u samen met kinderen naar ons bowlingcentrum komt, is er de mogelijkheid om gebruik te maken van onze bumpers. Op deze manier gooien de kinderen de bal niet in de goot. Voor de hele kleintjes hebben we zelfs glijbanen, zodat ze de bal niet zelf hoeven te gooien. Zo is het mogelijk om met het hele gezin te genieten van een middag of avond in ons gezellige bowlingcentrum. Tevens is het mogelijk om een kinderfeestje bij ons te vieren.

Reserveer snel een bowlingbaan

Wilt u gebruikmaken van onze bowlingbaan? Reserveer dan snel. U heeft bovendien de mogelijkheid om gebruik te maken van onze bowling arrangementen! U bereikt ons via 0118-634862 of reserveer online. Zien we u snel in het bowlingcentrum