✓ Bowlen op echte wedstrijdbanen

✓ Voor alle soorten team- en familie uitjes

✓ Bowlen met muziek

Kinderfeestje in Walcheren

Wilt u gaan bowlen tijdens het kinderfeestje van uw zoon of dochter en woont u in de omgeving van Walcheren? Kom dan met het groepje kinderen naar onze kids bowling. Speciaal voor de kinderen zijn er bumpers waardoor ze de bowlingbal niet in de goot gooien en altijd pins raken. Daarnaast hebben we voor de allerkleinsten speciale glijbanen, zodat ze de bal zelf niet hoeven te gooien.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Twee opties voor het kinderfeestje in Walcheren

Bij onze bowling in Walcheren heeft u drie mogelijkheden om het kinderfeestje van uw zoon of dochter te vieren. Bij alle drie de opties zijn onbeperkt water en siroop inbegrepen. Daarnaast kunt u bij ieder kinderfeestje een uur bowlen. Kies uit de onderstaande pakketten:

Pakket 1

  • Uur bowlen
  • Onbeperkt water en siroop
  • Een zakje snoep of chips

Pakket 2

  • Uur bowlen
  • Onbeperkt water en siroop
  • Frietjes met snack (frikandel, kroket, kaassouffle of kipnuggets)
  • IJsje


Bowlen is een zeer populair kinderfeestje

Niet alleen kinderen vinden bowlen een erg leuk kinderfeestje. Ook voor de ouders is het heel leuk om naar onze kids bowling te komen. Alle zorgen worden u namelijk uit handen genomen. U komt samen met de kinderen langs en wij verzorgen de rest. De kinderen maken plezier bij onze kids bowling en u hoeft verder alleen maar op te letten of alles goed gaat.

Vier een kinderfeestje in onze kids bowling in Walcheren

Dat bowlen populair is tijdens een kinderfeestje, dát is wel bekend. Organiseer daarom een tof kinderfeestje voor uw kids en kom langs in onze bowling in Walcheren. Als u nog vragen heeft kunt u ons bereiken via ons e-mailadres info@bowlingdekruitmolen.nl. Of bereik ons door te bellen naar 0118-634862. Wilt u direct een van onze mogelijkheden reserveren? Bel dan ook naar dit nummer. Onze bowling is zeker ook leuk voor een feestje voor volwassenen. Wilt u meer weten over de prijzen en invulling van de arrangementen? Dan kunt u dat op de pagina ‘Arrangementen’ vinden.Twee

Kom gezellig langs!

About us

In 1980 opende onze bowling haar deuren met 4 bowlingbanen. In 2000 kwamen daar 8 volautomatische wedstrijdbanen bij. En nog altijd zit de passie voor de bowlingsport er in bij de eigenaar. Hij kan u er alles over vertellen.