✓ Bowlen op echte wedstrijdbanen

✓ Voor alle soorten team- en familie uitjes

✓ Bowlen met live muziek

Teamuitje Middelburg

Bent u op zoek naar een leuk idee voor een teamuitje of teambuilding in Middelburg? Een goede teambuildingsactiviteit kan uw team dichter naar elkaar brengen. Sportief en competitief bezig zijn is daarbij een goede optie.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Een competitief teamuitje in Middelburg

Als u zoekt naar een competitief teamuitje waar uw team meteen aan teambuilding doet, dan bent u van harte welkom om te komen bowlen in Middelburg! Het is goed voor de band van een team om buiten werktijden om ook activiteiten samen te doen. Dit is niet alleen goed voor de onderlinge banden, maar het zal ook zeker de werksfeer ten goede komen. Daarnaast is het bij ons ook mogelijk om een arrangement te boeken. In dat geval combineert u een teambuilding activiteit met eten bij onze bowling in Middelburg. Kies er bijvoorbeeld voor om gezellig samen te steengrillen. Dit versterkt de band van uw team wat de prestaties op het werk zeker ten goede zullen komen.

Naast teambuilding kunt u ook vergaderen

Wist u trouwens dat u onze prachtige locatie ook kunt huren als vergaderruimte? Onze ruimte is niet alleen toegankelijk voor feestgangers, maar ook als u serieuze zaken wilt bespreken is het mogelijk om onze locatie af te huren. Op die manier kunt u eventueel uw vergadering combineren met een teamuitje op onze locatie in Middelburg.

Neem contact op voor meer informatie

Wilt u graag meer informatie ontvangen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een teamuitje op onze locatie in Middelburg? Neem dan contact met ons op. Bel naar 0118-634862 of stuur een e-mail naar info@bowlingdekruitmolen.nl.

Kom gezellig langs!

About us

In 1980 opende onze bowling haar deuren met 4 bowlingbanen. In 2000 kwamen daar 8 volautomatische wedstrijdbanen bij. En nog altijd zit de passie voor de bowlingsport er in bij de eigenaar. Hij kan u er alles over vertellen.